Amintiri Feroviare - Despre noi

În inima noastra bate un motor cu aburi de nostalgie si aventura. Calatoriile cu trenul sunt firele care ne leaga de trecut, iar dragostea pentru istoria feroviara ne poarta pe caile vechi ale amintirilor. Cu fiecare statie traversata, www.amintiriferoviare.com devine o tara a povestilor, unde fiecare sunet de sina adauga o nota de magie timpurie.

 

Lipsa unui producator  de modelism feroviar care sa acorde o atentie majora pasionatilor romani,si care sa satisfaca cererile  din acest domeniu a facilitat aparitia companiei  noastre. “Amintiri.Feroviare” , companie romana, isi propune astfel sa reproduca cele mai de cinste amintiri ale Cailor Ferate Romane  care au scris istoria acestui mijloc de transport dea lungul anilor.

 

Pasiunea pentru trenuri si documentarea indelungata este vitala in procesul de proiectare si productie, echipa noastra fiind formata doar din persoane cu experienta in acest camp, dedicandu-si deseori  timpul liber pentru realizarea scopului comun.  Astfel va promitem ca ne vom stradui sa multumim clientii nostri, continuand astfel sa oferim aceeasi calitate cu fiecare nou model care va iesi pe piata, mentinand compania noastra in primele locuri ale  topurilor.

 

Echipa: Amintiri Feroviare.